دستت درد نکنه گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reset Factory کردم تو بایوس درست شد . قبلا تایمینگ رو دست کاری کرده بودم اما نمیدونم چرا توی اسلات دیگه ای که میزاشتم ، کار نمیکرد (مگه تایمینگ یه کانال رو دستکاری کنیم ، توی همون کانال ولی یه اسلات دیگه اش هم بزاریم ، کار نمیکنه؟)
الان هر دو رم کار میکنن
از کجا باید بفهمم دو کاناله کار میکنن؟ توی بایوس قسمت Channel A و Channel B هر دو پر بودن (قبلا که یکی رم داشتم ، فقط یکی شون پر بود مشخصاتش)
الان مشخصات رم قبلی من تو cpu-z این هه که درسته :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی باس 800 یک طرفه و 1600 دو طرفه ، تایمینگ اش توی بایوس 30-10-10-10 هه
مشخصات رم جدید هم اینه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که تو بایوس اتوماتیک به پروفایل (JEDEC) کمترین مقدارش که باس 837 هست (تو بایوس زدش 800) اومد و تایمینگشم تو بایوس (تایمینگ کانال B که همین رم توشه) نوشته هه 26-10-10-9 یعنی Cas Latency اش 9 هه ولی برای اولی 10 هه تو بایوس
مگه اختلاف داشته باشن تایمینگ شون یا فرکانس شون ، کار میکنن؟ پس الان اغلب رم ها باید با هم دو کاناله کار کنن که
مدل اولی Kingston HyperX Fury 4GB 1600Mhz Cl10 هه و دومی Kingston HyperX Fury 4GB 1866Mhz Cl10 هه (که دومی چون فرکانسش اومد پایین ، تایمینگ شم اومد پایین)
به هر حال واقعا ممنونم اوستا امید
خدا خیرت بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks